Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

maan korvessa sanat

Maan korvessa kulkevi lapsosen tie. Niin pitkä on matka ei kotia näy vaan ihana.

Original Versions Of Suojelusenkeli Maan Korvessa Kulkevi Lapsosen Tie Written By Pekka Juhani Hannikainen Immi Hellen Secondhandsongs
Original Versions Of Suojelusenkeli Maan Korvessa Kulkevi Lapsosen Tie Written By Pekka Juhani Hannikainen Immi Hellen Secondhandsongs

Vexi Salmi tapasi Matti Nykäsen kerran samana vuonna 2006 levyn julkistustilaisuudessa kun Maan korvessa kappale julkistettiin.

. Maan korvessa kulkevi lapsosen tie. Niin pitkä on matka ei kotia näy vaan ihana enkeli vierellä käy. Kiitävi aika vierähtävät vuodet. On pimeä korpi ja kivinen tie Ja usein se käytävä liukaskin lie.

Hänt ihana enkeli kotihin vie. Niin pitkä on matka ei kotia näy vaan ihana enkeli vieressä käy. Maan korvessa kulkevi lapsosen tie vaan ihana enkeli kotihin vie. Matti oli ujo ja kunnioittava.

Hänt ihana enkeli kotihin vie. A lovely angel is taking him home. Hänt ihana enkeli kotihin vie. Virsi 971 Maan korvessa kulkevi lapsosen tieMari Marjokorpi lauluRiikka Tuura huiluTapani Majuri urut.

Maan Korvessa Sanat MAAN KORVESSA Paulan ja Andersin tarina on näkökulma heidän oman ikäluokkansa lasten ja perheiden arkeen ilman tukiverkostoja. Maan korvessa kulkevi lapsosen tie hän ihana enkeli kotihin vie niin pitkä on matka ei kotia näy vaan ihana enkeli vierellä käy vaan ihana enkeli vierellä käy On pimeä korpi ja. Hänt ihana enkeli kotihin vie. Maailman kautta kuljemme laulain taivasta kohti matka vie.

On pimeä korpi ja kivinen tie ja usein se käytävä liukaskin lie. Oi pianhan lapsonen langeta vois. Niin pitkä on matka ei kotia näy vaan ihana enkeli. Niin pitkä on matka ei kotia näy vaan ihana enkeli vieressä käy.

Kirjoita sanat kappaleeseen Suojelusenkeli Visan tekijä. Bm7b5 x2323x Verse 1 E7 Am Bm7b5 E7 Am Maan korvessa kulkevi lapso-sen tie G C GB Am G C vaan ihana enkeli kotihin vie. E7 Am Dm E7 Am E7 Niin pitkä on matka ei. Hei satuipa tässä itsekkin katseleen juuri tuon Maan Korvessa Kulkevi.

Ja syntikin mustia verkkoja vaan On laajalle. Maan korvessa kulkevi lapsosen tie vaan ihana enkeli kotihin vie. On pimeä korpi ja kivinen tie ja useinhan. Lapset kasvatettiin 1950 - luvulla.

Niin pitkä on matka ei kotia näy vaan ihana enkeli vierellä käy. Vaan ihana enkeli vierellä käy. Sun kättäsi enkelin kädestä pois. Jos käsi ei enkelin kädessä ois.

Maan korvessa kulkevi lapsosen tie. The journey is so long home cant be seen. Niin pitkä on matka ei kotia näy. On pimeä korpi ja kivinen tie.

11 rows Maan korvessa kulkevi lapsosen tie Suojelusenkeli Immi HellénMaan korvessa kulkevi lapsosen tie. Maan korvessa kulkevi lapsosen tie. On pimeä korpi ja kivinen tie ja usein se. On pimeä korpi ja kivinen tie.

A Dm F C F Hänt ihana enkeli kotihin vie. Verse 1 Dm A Dm Maan korvessa kulkevi lapsosen tie. Verse 1 Dm A Dm Maan korvessa. Maan korvessa kulkevi lapsosen tie Suojelusenkeli Immi Hellén.

Dm Bb C A Dm A Niin pitkä on matka ei kotia näy Dm Bb A Dm Gm A vaan. The path of a child goes in the forest of earth. Profiili Visat Tilattu Tilaa. Maan korvessa kulkevi lapsosen tie.

Hänt ihana enkeli kotihin vie. Maan Korvessa Kulkevi Sanat This offer cant be coupled with every other offer. Maa on niin kaunis 1. Maan korvessa kulkevi lapsosen tie.

Suojelusenkelin laulunsanoja katsomaan tämä Maan Korvessa löytyy ainakin Suuri. The Path of a Child Goes in the Forest of Earth. Lisää tietoa visasta Ensimmäisen kerran. Hänt ihana enkeli kotihin vie.

Oi laps ethän milloinkaan ottaa sä vois sun kättäsi enkelin kädestä pois. Niin pitkä on matka ei kotia näy vaan ihana enkeli vieressä käy. Ja usein se käytävä liukaskin. Dm Bb C A Dm A Niin pitkä on matka ei kotia näy Dm Bb A.

Maa on niin kaunis kirkas Luojan taivas ihana on sielujen toiviotie. Hänt ihana enkeli kotihin vie. Maan korvessa kulkevi lapsosen tie.

Samuli Edelmann Suojelusenkeli Maan Korvessa Kulkevi Lapsosen Tie 2008 Cdr Discogs
Samuli Edelmann Suojelusenkeli Maan Korvessa Kulkevi Lapsosen Tie 2008 Cdr Discogs
Oi Herra Jos Ma Matkamies Maan By Kim Borg Invubu
Oi Herra Jos Ma Matkamies Maan By Kim Borg Invubu
Ze Huilt Maar Ze Lacht Maan Soundslice
Ze Huilt Maar Ze Lacht Maan Soundslice
Samuli Edelmann Suojelusenkeli Maan Korvessa Kulkevi Lapsosen Tie Sing Karaoke On Singa
Samuli Edelmann Suojelusenkeli Maan Korvessa Kulkevi Lapsosen Tie Sing Karaoke On Singa
Muusikoiden Net Tori Kirjallisuus
Muusikoiden Net Tori Kirjallisuus

Posting Komentar untuk "maan korvessa sanat"